Home

Algemeen
Wie ben ik?
Yoga in Beeld
Waarom Yoga?Cursussen
Rooster
Inschrijven
Algemene Voorwaarden

Contact


Hosted by Du–Llens Websolutions Design by: Gunthertjes


Tadasana www.tadasana.nl

Tadasana Yoga Hoofddorp
023-561 81 66 - Hoofddorp 2017 ©
KvK 67506054

Yoga Cursussen in Hoofddorp

Wie ben ik?

Ik ben Dewi Gunther-Soedibyo geboren en getogen in Jakarta Indonesië. Ik ben getrouwd en heb twee lieve kinderen. Mijn verhaal begint in 2003, de tijd dat ik voor de eerste keer in Nederland kwam wonen. Dit betekende dat ik van mijn familie, vrienden en collega’s in Indonesië afscheid moest nemen. Vanaf die tijd leerde ik een heel andere wereld kennen: nieuwe mensen met een andere taal, cultuur en gewoonten. In deze nieuwe wereld heb ik veel dingen geleerd en er is nog steeds veel om te leren. Met deze levenservaring, met haar ups en downs, raakte ik verzeild in de yogawereld. Deze wereld speelt een belangrijke rol in mijn zelfontwikkeling en ontplooiing. Deze wereld die haar oorsprong vindt in mijn oosterse cultuur, ging ik pas echt ontdekken in een andere wereld; de westerse. Mijn eerste Hatha yogales volgde ik in 2005 in een kleine gymzaal van een basisschool dichtbij huis. Sinds die tijd ben ik verliefd op yoga en yoga groeide uit tot een belangrijk onderdeel van mijn leven.


Waarom koos ik yoga?

In het begin zag ik yoga als een ‘zachte’ sport om mijn lichaam in conditie te brengen. Langzamerhand benutte ik de yoga-oefeningen ook voor mijn psychische conditie. Na een paar jaar yoga, raakte ik geïnspireerd door één van mijn yogadocenten, waardoor ik besloot een yoga docentenopleiding te volgen. Bij Osmose in Den Haag volgde ik de Hatha-yoga docentenopleiding.

Tijdens de opleiding leerde ik veel over mijzelf, over de verbinding tussen mijn fysieke lichaam, mijn geest en mijn diepere zelf; mijn ziel. Ik leerde ook over de verbinding tussen mijzelf en andere mensen en het universum. Ik verdiepte de betekenis van de woorden: acceptatie, dankbaarheid, moed, overgave, (innerlijke) kracht, intuïtie, liefde en nog vele goede woorden en langzamerhand kan ik de betekenis van de woorden in de praktijk brengen.  Door het beoefenen en bestuderen van yoga, kreeg  ik inzicht in elk aspect van het leven: het fysieke, het mentale en het spirituele.

In juni 2014 heb ik mijn opleiding afgerond bij Osmose Yogaschool in Den Haag en ga starten met mijn eigen yoga cursussen om zo mijn passie voor Yoga te delen met anderen. Ik heb ook een Detox-coaching cursus gevolgd bij Innerwave Inmiddels heb ik de Vinyasa Yoga Teacher training bij De Nieuwe Yoga School Amsterdam afgerond.


Op dit moment volg ik een natuurvoeding-adviseurs opleiding bij Sonneveld.


Mijn inspiratie bronnen zijn: Bernadet & Fleur Fretz, Johan Noorloos, Simon Rowe, Jose de Groot, Leah Kline, Daphne Koken, Sylvia Welsing, Sijbrand Maal, Tijn Touber, Yvonne Kronenberg, Shiva Rea, Tara Stiles, Simon Park en  Sarah Power.

Opleidingen gevolgd bij: